NaslovnicaVijestiNajpodcijenjeniji nogometaš? Šta je najveći problem D'Ambrosia?

Najpodcijenjeniji nogometaš? Šta je najveći problem D’Ambrosia?

Danilo D’Ambrosio je dugi niz godina važan član Intera iz Milana, ali u Italiji ne uživa osobito visoku reputaciju te se smatra kako je on podcijenjen igrač. Njegov agent je objasnio zašto je to tako.

Danilo D’Ambrosio već pet godina igra važnu ulogu u momčadi Intera, i unatoč brojnim promjenama trenera, ovaj Italijan uvijek je bio i ostao prvi izbor na desnoj strani defanzivne linije, ali je istovremeno upisao sam dva nastupa za talijansku reprezentaciju, a među talijanskom javnošću ne uživa veliku reputaciju.

Milioneri se opasno pojačavaju: Dortmund želi u svoju ekipu dovesti nogometaša Arsenala

U ovoj sezoni, D’Ambrosio je sakupio najviše asistencija (pet) među svim braničima u Serie A, ali je i najbolji kada su u pitanju ukradene lopte i dobijeni dueli, no za sada nema nikakvih naznaka da bi se njegov status mogao promijeniti.

Njegov agent Vincenzo Pisacane ima odgovor, zašto je to tako.

“On je oduvijek bio vrlo važan igrač, a statistika i brojevi govore sve. Da se zove D’Ambrosinho, mediji bi ga tretirali drugačije, ali … Srećom, on je cijenjen u Interu a za ostalo vjerujem da ga i nije briga “, rekao je Pisacane.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!