NaslovnicaVijestiMilioneri se opasno pojačavaju: Dortmund želi u svoju ekipu dovesti nogometaša Arsenala

Milioneri se opasno pojačavaju: Dortmund želi u svoju ekipu dovesti nogometaša Arsenala

Njemački prvoligaš Dortmund prije godinu dana prodao je Arsenalu grčkog nogometaša Sokratisa Papastatopulosa, ali sada im žele vratiti za taj transfer te će učiniti sve kako bi u Njemačku doveli igrača koji igra važnu ulogu u Arsenalu.

Arsenal i Dortmund ponovno će trgovati s osrednjim braničima ovog ljeta, ali ovaj put taj transfer trebao bi se izvesti iz ekipe Arsenala u ekipu Dortmunda, a ne obrnuto. kao što je bio slučaj lansko ljeto.

Transfer glasine: Klopp spreman prodati Salaha zbog ovog igrača, Real i Barca se bore za Japanca, Rabiot uskoro potpisuje za novi klub

Prije početka prošle sezone, odlični grčki defanzivac Sokratis Papastathopoulos krenuo je iz Dortmunda u London, a Bild je izvijestio da se sada u Dortmundu, pripremaju namamiti francuskog veterana Laurenta Koscielnyja u Njemačku, jednog od najvažnijih karika u obrambenom dijelu ekipe Arsenala.

Bild tvrdi da je Dortmund ponudio 11 milijuna eura za kompenzaciju za 33-godišnjeg Francuza. Sadašnji kapiten Arsenala, Koscielny trebao bi naslijediti reprezentativca Turske Omera Topraak, koji nije opravdao svoja očekivanja nakon dolaska iz Leverkusena i mogao bi pronaći novi klub ovo ljeto.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!