NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Klopp spreman prodati Salaha zbog ovog igrača, Real i Barca...

Transfer glasine: Klopp spreman prodati Salaha zbog ovog igrača, Real i Barca se bore za Japanca, Rabiot uskoro potpisuje za novi klub

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Mohamed Salah otkrio

Jurgen Klopp bio bi voljan žrtvovati Mohameda Salaha ako bi to značilo da bi iz Lillea doveo Nicolasa Pepea, javlja le10sport. Pepe je meta Liverpoola već neko vrijeme, ali još uvijek nisu uvjerili upravu Lillea, koji također ima dvije druge ponude za napadača. Međutim, Klopp želi da zbog sve kompliciranijeg odnosa sa Salahom, dovede Pepea kojeg bi učinio njegovim naslijednikom.

REAL GA OČITO VIŠE NE ZANIMA: Pogledajte što je Gareth Bale radio u vrijeme predstavljanja Eden Hazarda!

Real Madrid želi pobijediti rivale Barcelonu za potpisivanje Takefusa Kuba, tvrdi Marca. 18-godišnja japanska zvijezda bio je jedan od igrača koji su bili pogođeni sankcijama Barcelone 2014. godine, a sada se njihovi rivali nadaju da će ipak oni biti ti koji će dovesti Japanca. Kubo, koji trenutno nastupa za Tokyo, bliži je transferu u Real, odnosno u Castillu gdje bi se spremao za prvu ekipu.

Vezni nogometaš iz Pariz Saint-Germaina Adrien Rabiot priznao je da je razgovarao s ekipom Juventusa, dok su mu također ostala otvorena vrata za potencijalni prelazak u Manchester United. Igrač je za Corriere dello Sport rekao: “Razgovarao sam s Juventusom, to je sjajan klub u kojem bi svatko volio igrati.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!