NaslovnicaVijestiNajpoznatiji talijanski par zvanično se rastaje, Totti poručio: Razvod je neizbježan

Najpoznatiji talijanski par zvanično se rastaje, Totti poručio: Razvod je neizbježan

Brak legendarnog Francesca Tottija i TV voditeljice Ilary Blasi je okončan nakon 20 godina.

Oboje su već bili poznati kada su se prvi put sreli 2002., nakon što je Totti već ostavio trag u talijanskoj reprezentaciji, osvojivši Seriju A s Romom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Vjenčali su se 19. lipnja 2005. na ceremoniji vjenčanja koju je uživo prenosio Sky Sport Italia, a prihod od tog prijenosa išao je u dobrotvorne svrhe. Imaju troje djece, Cristiana rođenog u studenom 2005., Chanel u svibnju 2007. i Isabel u ožujku 2016.

Njihova je veza također prikazana u nedavnoj televizijskoj seriji koja se temelji na Tottijevoj karijeri.

Priče o njihovoj razdvojenosti kruže od veljače, a šuška se i da je Totti imao aferu s Noemi Bocchi, iako je bračni par u više navrata demantirao te navode. No, sada je data zadnja riječ jer je Ilary objavila izjavu kojom potvrđuje da je njezin brak s Tottijem gotov.

“Nakon 20 zajedničkih godina i troje prekrasne djece, moj brak s Francescom je gotov. Proces razvoda ostat će privatna stvar i neću davati daljnje izjave. Pozivam sve da izbjegavaju nagađanja i, iznad svega, poštuju privatnost moje obitelji.”

U početku se govorilo da će objaviti zajedničko priopćenje, no situacija se nije tako odigrala pa je Totti kasnije dao svoj komentar.

“Nakon 20 zajedničkih godina, moja veza s Ilary je nažalost došla kraju. Sve što sam rekao i učinio u posljednjih nekoliko mjeseci bilo je za zaštitu naše djece, koja jesu i uvijek će biti apsolutni prioritet u mom životu. Pokušao sam prevladati krizu u našem braku, ali danas shvaćam da se izbor razvoda, iako bolan, više ne može izbjeći. I dalje ću biti ujedinjen s Ilary u odgoju naše troje prekrasne djece, uvijek s velikim poštovanjem”, rekao je Totti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!