NaslovnicaVijestiNajromantičniji transfer ovog ljeta: Higuain spreman napustiti Juventus!

Najromantičniji transfer ovog ljeta: Higuain spreman napustiti Juventus!

Sada je već gotovo sigurno da će Gonzalo Higuain napustiti Juventus ovog ljeta nakon što se prijelazni rok otvori. Ovo će vjerojatno biti njegova posljednja sezona u dresu Stare dame.

Najromantičniji transfer

Higuain će u prosincu napuniti 33. godine, a iako želi još neko vrijeme ostati u europskim ligama, za njega je jako zainteresiran njegov bivši klub iz kojeg je započeo svoju karijeru, River Plate.

Argentinac ima ugovor sa Juventusom do 2021. godine, a sve se više piše o njegovom odlasku i povratku u matični klub. On je posljednji put igrao za River Plate 2007. godine.

S ovim transferom bi se Juventus rado složio, jer žele da se riješe još jedne velike plaće u svojim knjigama, dok bi tražili i pravo da mogu prvi kupovati igrače River Platea u budućnosti.

Transfer u River Plate je prokomentarisao i Higuain:

“River Plate mi je dao sve, tamo sam postao igrač, koji je kasnije otišao u Real Madrid. Što će se dogoditi, još uvijek nisam siguran, ali moj um je i dalje u Torinu”.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!