NaslovnicaVijestiNajskuplje pojačanje u povijesti Premier lige propušta ostatak sezone

Najskuplje pojačanje u povijesti Premier lige propušta ostatak sezone

Engleski prvoligaš Chelsea će do kraja ove sezone biti lišen usluga svog vrijednog veznjaka Enza Fernandeza (23) koji će morati proći kroz operaciju prepona. Fernandez, koji je već imao problema s preponom krajem prošle godine, odigrao je prvo poluvrijeme u teškom porazu od lidera Premier lige Arsenala (0:5) u utorak prije nego što je zamijenjen.

Fernandez je bio redoviti član argentinske reprezentacije tijekom njihovog putovanja do osvajanja naslova svjetskog prvaka krajem 2022. godine. U argentinskom taboru se nadaju da će se oporaviti prije Copa Americe, koji će se održati u lipnju i srpnju u SAD-u. Fernandez je u svojoj karijeri igrao za River Plate i Benficu, a Chelsea ga je doveo u siječnju 2023. za 121 milijun eura.

Prema neslužbenim podacima s Transfermarkta, time je postao drugi najskuplji veznjak u povijesti, odmah iza Philipea Coutinha (135 milijuna eura), i najveći ulazni transfer u povijesti Premier lige. Chelsea je trenutno deveti na ljestvici engleskog prvenstva, a Fernandez je ove sezone sudjelovao u 40 utakmica u svim natjecanjima, postigavši sedam pogodaka i pruživši tri asistencije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!