NaslovnicaVijestiNAJSKUPLJI HRVAT IKADA: U Madrid stigla strašna ponuda za Kovačića!

NAJSKUPLJI HRVAT IKADA: U Madrid stigla strašna ponuda za Kovačića!

Mateo Kovačić u Real Madrid došao je 2015. godine iz Intera u transferu ‘teškom’ 31 milijun eura. Mateo u međuvremenu podigrao tri trofeja prvaka Europe i tako sa samo 24 godine postao jedan od rijetkih koji ima taj broj trofeja najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

Mateo Kovačić manje ili više sada je zreo igrač. Mateo i dalje ima prostora za napredak u nekim segmentima igre, ali u nekim segmentima dovoljno se isprofilirao, malo je igrača na svijetu koji imaju brži korak od Kovačića ili bolji solo prodor u punom trku, a Mateo se pod vodstvom Zidanea pokazao kao nevjerojatno kvalitetan igrač zadataka, igrač koji će u jednoj utakmici imati zadatak da zatvori Messija, a u drugoj da radi destrukciju igre PSG-a. Kakav god da mu zadatak date on će to napraviti i više nego dobro.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Njegove igru vidjeli su i trener Juventusa Max Allegri i trener Manchester Cityja Pep Guardiola koji se zanimaju za usluge našeg reprezentativca. Kako pišu mediji u Italji Juventus je Real Madridu poslao nevjerojatnu ponudu tešku čak 75 milijuna eura za Kovačića.

Real je svjestan kako je Mateo njihov nogometni dijamant, igrač od samo 24 godine i igrač ogromnog potencijal, ali ukoliko žele ispoštovati financijski fair-play, a istovremeno kupovati igrače poput Neymara i Hazarda ili Lewadowskog – Real će morati prodavati.

[su_live_koeficijenti]

Također, Juventus nije jedini koji želi Kovačića, želi ga i Pep Guardiola koji je Napoliju poslao zadnju ponudu za Jorginha. Ukoliko klub iz Napulja ne prihvati ponudu Manchester Cityja onda će se bogati engleski klub okrenuti Kovačiću jer i Guardiola zna da mu je potreban tehnički kvalitetan igrač koji se zna podrediti zadatku.

I dok jedni misle kako je Zinedine Zidane svoj kompleksnim zadacima ugušio talent Matea Kovačića, drugi tvrde kako je upravo Zidane pomogao Kovačiću da se izgradi kao igrač, igrač zadatka – kao jedan od unikata modernog nogometa. Igrač nevjerojatnog talenta, driblinga i tehnike koji uz sve to sjajno obavlja i najkompleksnije zadatke na terenu – od destrukcije igre do markiranja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!