NaslovnicaVijestiNajskuplji nogometaš Lazija uskoro u Španjolskoj?

Najskuplji nogometaš Lazija uskoro u Španjolskoj?

Dvostruki prvak Europe mogao bi na ljeto dovesti veliko pojačanje, pišu talijanski mediji. Riječ je o najskupljem nogometašu Lazija kojeg bi u Real trebao dovesti Jorge Mendes. Srpski nogometni reprezentativac Sergej Milinković-Savić odlučio je raskinuti suradnju s Matejom Kežmanom i angažirati najutjecajnijeg menadžera svijeta Jorgea Mendesa, koji bi trebao da mu omogući transfer u Real Madrid.

Lokalne talijanske novine Meessaggero navodekako će Mendes biti jaka spona između Reala i Lazija, čiji će predsjednik Claudio Lotito tražiti 140 milijuna eura za transfer.

Ukoliko bi se na ljeto potvrdio taj iznos transfera, bivši đak Vojvodine zauzeo bi treće mjesto na listi najskuplje plaćenih nogometaša svih vremena, iza Brazilca Neymara (Barcelona – PSG 222 milijuna) i Kyliana Mbappea (Monaco – PSG 180 milijuna eura).

Aubameyang otkrio zašto je odlučio igrati za Gabon, a ne za Španjolsku ili Francusku

Ronaldo otkrio razlog zbog kojeg je imao posebnu frizuru na Svjetskom prvenstvu 2002. godine

Moćni agent Mendes ima odličnu suradnju s dvostrukim uzastopnim prvakom Europe jer je prethodnih godina u “kraljevski klub” dovodio Cristiana Ronalda, Jamesa Rodrigueza, Pepea, Angela di Mariju, Ricarda Carvalha, kao i trenera Josea Mourinha.

Zbog pisanja talijanskog lista, na klupskom sajtu Lazija reagirao je sportski direktor Igli Tare riječima da nije upoznat sa Sergejevom odlukom i da takvi navodi služe samo da destabiliziraju klub ka ispunjenju ciljeva. Isti dnevnik navodi da će se 23-godišnji nogometaš vratiti u Rim sa okupljanja reprezentacije Srbije zbog ozljede i propustiće prijateljske utakmice protiv Maroka u Torinu u petak i četiri dana kasnije u Londonu protiv Nigerije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!