NaslovnicaVijestiNajstariji profesionalni nogometaš na svijetu potpisao za novi klub u 54 godini!

Najstariji profesionalni nogometaš na svijetu potpisao za novi klub u 54 godini!

Kazuyoshi Miura, najstariji profesionalni nogometaš svijeta, nastavit će igrati još godinu dana nakon potpisivanja ugovora za novi klub.

Miura u veljači navršava 55 godina, ali dokazuje da su godine zapravo samo broj nakon što je sklopio ugovor sa Suzuka Point Getters, kojima upravlja njegov stariji brat Yasutoshi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

‘Kralj Kazu’ se pridružio klubu na posudbu iz Yokohame.

U prošloj sezoni je uspio odigrati samo jednu minutu za klub koji je ispao iz prve japanske lige.

Ali njegov vrlo kratak nastup protiv Urawaa Redsa u ožujku u dobi od 54 godine i 12 dana dovela ga je do povijesti. Postao je najstariji aktivni nogometaš.

Miura je debitirao 1986. godine i imao je lijepu karijeru koja se proteže pet desetljeća.

Rođen je 1967. godine, tri godine je stariji od PSG-a i istih je godina kao Jurgen Klopp.

On je i originalni poster dječak za J-Ligu, natjecanje u kojem je i najstariji strijelac ikad. Miura je za Japan postigao 55 golova u 89 utakmica.

Bivši azijski nogometaš godine igrao je za Tokyo Verdy od 1990. do 1998. i upisao 192 nastupa za klub za koji je zabio 117 golova.

Od 2001. do 2005. godine igrao je za Vissel Kobe, gdje je upisao 127 nastupa i postigao 29 golova.

On je također predstavljao Santos, Genou, Dinamo Zagreb, Sydney, Palmeiras, XV de Jau i Coritibu i jedini je igrač iz igrice FIFA 96 koji još uvijek aktivno igra.

Miura će sada igrati svoju 37. sezonu i kaže da planira igrati do svoje 60. godine.

“Zahvalan sam na prilici da igram ovdje i dat ću sve od sebe da doprinesem klubu na terenu.”

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!