NaslovnicaVijestiNajveća ludost koju je uradio Alex Ferguson: Sjećate se kada je njegova...

Najveća ludost koju je uradio Alex Ferguson: Sjećate se kada je njegova ekipa na poluvremenu izašla u potpuno drugim dresovima?

“Skidajte taj dres! Presvlačite se”, bile su prve riječi koje je bijesni Alex Ferguson rekao svom timu Manchester Uniteda na poluvremenu, prije 24 godine.

Najveća ludost

David Beckham, Ryan Giggs, Roy Keane i kompanija su gubili 3-0 protiv Southamptona, bili su spremni za bijesnog Fergusona. Ono što nisu očeivali jeste da će ih Fergie presvući u druge dresove.

Poslao je svoj tim natrag u plavo-bijelim gostujućim dresovima, zbunjujući komentatore i vjerojatno sve navijače koji su kupili tu sivu varijantu dresova, poznatu kao ružnu varijantu.

“Mrzio je taj dres”, rekao je Gary Neville.

Ferguson je nakon utakmice objasnio: “Igrači ne bole sive dresove”, rekao je.

“Igrači nisu mogli vidjeti jedni druge. Rekli su da je teško vidjeti svoje suigrače na daljinu kada su dizali glavu. To nije imali nikakve veze sa praznovjerjem.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!