NaslovnicaVijestiNajveće pojačanje Newcastlea Anthony Gordon mogao bi završiti u zatvoru nakon samo...

Najveće pojačanje Newcastlea Anthony Gordon mogao bi završiti u zatvoru nakon samo pet dana u klubu

Najveće pojačanje Newcastlea u zimskom prijelaznom roku, Anthony Gordon, mogao bi završiti u zatvoru nakon samo pet dana u klubu. Gordon je u Newcastle stigao iz Evertona za 45 milijuna. Na Goodisonu se nametnuo izvrsnim igrama i najavio da bi u budućnosti mogao biti jedan od najboljih igrača lige.

Međutim, njegov početak u Newcastleu je za zaborav. Već nakon pet dana u klubu mogao bi završiti u zatvoru, a za počinjeno kazneno djelo prijeti mu i do šest mjeseci zatvora.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Naime, prije dva dana oduzeta mu je vozačka dozvola i zabranjena mu je vožnja, no on se na to nije obazirao. Sinoć je Gordon fotografiran u svom Mercedesu vrijednom 100 tisuća funti kako se vozi sa svojom djevojkom Annie Keating.

Oduzeta mu je vozačka dozvola nakon prekršaja vezanih uz prebrzu vožnju i nepropisno parkiranje. Na jučerašnjem treningu Evertona dovezla ga je i pokupila djevojka, no kasnije tijekom dana nije pazio na pravila i mogao bi se suočiti s velikim problemom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!