NaslovnicaVijestiNAJVEĆI TRANSFER NA OVIM PROSTORIMA: Engleski prvoligaš poslao astronomsku ponudu za "Balkanskog...

NAJVEĆI TRANSFER NA OVIM PROSTORIMA: Engleski prvoligaš poslao astronomsku ponudu za “Balkanskog Messija”!

U hrvatskim medijima, kao grom iz vedra neba proširila se vijest kako je hrvatski klub Lokomotiva iz Zagreba prošli mjesec na adresu kluba dobio nevjerojatnu ponudu, za njihovog talentovanog nogometaša. Ponudu je poslao engleski prvoligaš a iz Lokomotive su je odbili.

Engleski prvoligaš poslao

Kako prenose mediji u Hrvatskoj klub iz Premier League Newcastle United, ponudio je astronomskih 18 milijuna eura zagrebačkom klubu u zamjenu za njihovog talentiranog 20-godišnjeg Lovru Majere. Ovu vijest je prvi objavio uvijek dobro obavješteni talijanski Calciomercato, tvrdeći da Rafael Benitez želi pojačati svoj tim s kreativnim veznjakom te da je inzistirao na „balkanskom Messiju”.

>> Dejan Lovren oduševio navijače Liverpoola porukom upućenom Dele Alliju

Sama vijest je nevjerojatna. Ne toliko u smislu da su Newcastle – također i Sampdoria – zainteresirani za mladu zvijezdu Hrvatske. To je  moguće i izvodljivo.  S obzirom na to da  Majer prema transfermarktu vrijedi tek 2 miliona eura, poprilično je nevjerovatno da je Newcastle za njega ponudio 18 milijuna eura, što bi bio treći najskuplji prelazak u povijesti hrvatske Prva lige, odmah iza Pjace (23 milijuna eura Juventus) i Modrića (21 milijuna eura u Tottenham).

[su_bonus]

Također, prilično iznenađujuća je odluka Lokomotive da odbije ovu ponudu, koja je, moramo priznati, astronomska za naša područja i vjerovatno ni jedan klub istu ne bi odbio. Tako barem izvješćuju hrvatski mediji, a da li ima istine u tome, saznat ćemo. Ipak, teško je vjarovati da bi Lokomotiva odbila ponudu koja je duplo veća od njihovog proračuna.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!