NAJVEĆI TRANSFER SVIH VREMENA: Pep Guardiola sprema nešto nevjerojatno!

Najveći transfer svih vremena! Pep Guardiola sprema nešto nevjerojatno! Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola želi potpisati Neymara iz PSG-a i on bi mogao ponuditi Raheem Sterlinga kao dio ovog transfera.

Najveći transfer

Prema riječima Don Balona, španjolski trener želi dovesti brazilsku zvijezdu na Etihad kako bi povećao šansu svoje momčadi da osvoji Ligu prvaka.

26-godišnjak se na Park Prinčeva preselio za svjetsku rekordnu naknadu u iznosu od 200 milijuna funti na ljeto 2017. godine – piše BBC Sport – i ima 40 nastupa za francuske šampione do danas, a postigao je 39 golova.

Neymar je jedan od najboljih svjetskih igrača i ima sirovu sposobnost da doda kvalitetu bilo kojem timu u Europi, ali Real Madrid je vodeći za njegov potpis u skorijoj budućnosti, piše nam Express.

Madrid ima finansijsku moć da se natječe sa Cityjem, ali više od toga, oni imaju slavnu povijest i prestiž da izvedu takav posao. Da bi Guardiola mogao pobijediti u ovom ratu za Neymara, možda će morati da proba drugačiji dogovor i kao što izvještava Don Balon, možda je baš spreman da to uradi.

Sterling je ključni igrač za City posljednjih nekoliko godina i postigao je više od 20 golova na svim natjecanjima prošle sezone, ali Guardiola je sretan što će ga žrtvovati u nevjerojatnom dogovoru za PSG-ovog Neymara, piše Don Balon.

47-godišnji menadžer očajnički traži uspjeh u Europi kako bi dovršio svoj projekat u Manchesteru, a PSG-ov talisman sigurno ima iskustva i talenta kako bi pomogao njegovoj kampanje u narednim godinama.

Ostaje da se vidi da li takav transfer može da se sankcioniše kada se prijelazni rok ponvoo otvori, međutim, Guardiolina požuda za uspjehom uvijek je bila nezasita, što znači da je ovo jedna od ključnih priča za novu godinu.