NaslovnicaVijestiNajveću prepreku transferu Edena Hazarda u Real predstavlja broj na dresu!

Najveću prepreku transferu Edena Hazarda u Real predstavlja broj na dresu!

Eden Hazard stoji pred vratima Real Madrida. Ali njegov omiljeni broj deset je zauzet, što nije nikako dobra za marketinški dio kluba. Šta će zbog toga učiniti u ekipi Reala?

oproštaj od Chelseaja

U ekipi Chelseaja i belgijskoj reprezentaciji Eden Hazard već godinama nosi broj deset, što želi nastaviti i u Real Madridu. Kako se čini da je transfer samo pitanje vremena a navijači  španjolskog diva pitaju se koji će broj dobiti u ekipi Galaktikosa.

350 MILIJUNA FUNTI NA OSAM BRANIČA: Manchester City dovodi zvijezdu Juventusa za 50 milijuna funti!

U Realu je njegov omiljeni broj zauzet jer Modrić nosi broj deset, a  malo je vjerojatno da će ga u klubu zamoliti da ga prepusti Belgijancu. Odjel marketinga kluba želi obogatiti novu zvijezdu atraktivnim brojem, ali u klubu su nemoćni s obzirom da je samo broj 16 dostupan u prvoj momčadi. Broj 16 naravno nema nikakav hisotrijski značaj u ekipi Reala.

Cristiano Ronaldo nosio je broj sedam prije Mariana Diaza, koji želi ostati u Realu i sljedeće sezone. Inače, broj 11, kojeg je posljednjih godina nosio Gareth Bale, mogao bi biti dat Belgijancu, ali je već rezerviran za Viniciusa Juniora.

Hazard je u Chelseaju na početku nosio dres s brojem 17, koji je također zauzet u ekipi Reala. U vlasništvu je Lucasa Vazqueza.

Gotovo 10.000 ljudi sudjelovalo je u anketi o broju na internet stranici Marce, a 55 posto je izjavilo da bi Belgijanacu trebala pripasti mitska sedmica.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!