NaslovnicaVijestiNakon 119 godina čekanja, Bayer danas ima priliku postati prvak Njemačke

Nakon 119 godina čekanja, Bayer danas ima priliku postati prvak Njemačke

Danas, Njemačka ima priliku da dobije novog prvaka. Bayer bi mogao postati taj prvak, iako ne igra danas, pod uvjetom da se poklope dva određena rezultata.

Bayeru su potrebni domaći poraz Bayerna od Kolna u 15:30 i poraz Stuttgarta kod kuće od Eintrachta u 18:30. Nakon 28 kola, Bayer ima prednost od 16 bodova u odnosu na Bayern, klub koji je osvojio 11 uzastopnih titula, kao i u odnosu na Stuttgart.

“Ne želimo previše razmišljati o subotnjim utakmicama. Bilo bi veliko iznenađenje da izgube i Bayern i Stuttgart. U normalnim okolnostima se to ne bi dogodilo”, izjavio je Xabi Alonso.

U gotovo 120 godina dugoj povijesti kluba Bayer, mogu doći do prvog naslova ako sutra pobijede Werder, ili čak remiziraju, pod uvjetom da danas Bayern i Stuttgart osvoje po bod.

“Naravno da je sutra posebna utakmica. Srećom, to nije jedina šansa da budemo prvaci. To je samo prva meč-lopta, ali je mi želimo odmah iskoristiti”, dodao je trener Leverkusena.

Bayer Leverkusen u nedjelju igra protiv Wolfsburga u utakmici u kojoj su ogromni favoriti sa kvotom 1.20 u bet365 kladionici koja računa okladu automatski dobitnom ako Leverkusen povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!