NaslovnicaVijestiNAKON 19 GODINA NAPUŠTA BAYERN: Manchester United, Liverpool i Arsenal su i...

NAKON 19 GODINA NAPUŠTA BAYERN: Manchester United, Liverpool i Arsenal su i dalje zainteresirani za njega!

Nešto se čudno događa u Bayernu iz Munchena sa njihovim proizvodima iz mlade ekipe kada navrše 30 godina. Čini se da svi imaju vrhunac u svojim 20-im godinama i skloni su odlasku kada očekujete da budu u svojim najboljim godinama.

NAKON 19 GODINA

Vidjeli smo kako Phillip Lahm i Bastien Schweinsteiger u kasnim 20-im udaraju u ‘zid’, a sada se čini da je Thomas Muller još jedan koji će se dodati na taj popis. U posljednjih nekoliko godina njegova forma je opala i ovo bi moglo biti vrijeme kada nastavlja dalje.

Prema pisanju Bilda putem Daily Maila, njemački internacionalac je govorio o svojoj želji da se odseli u siječnju nakon što se ove sezone nije baš naigrao. Nadalje, ističu da je u prošlosti bio povezan sa Liverpoolom, Arsenalom i Manchester Unitedom.

Hrvatska – Mađarska: Najava sedmog kola kvalifikacija za Euro 2020!

Bit će zanimljivo vidjeti gdje će Muller završiti. Čini se da je on tip igrača na kojeg bi United potrošio mnogo novca samo da bi shvatili da on nije dobar kao nekada.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!