NaslovnicaVijestiNakon Alexis Sancheza, još dva pojačanja stižu na Old Trafford

Nakon Alexis Sancheza, još dva pojačanja stižu na Old Trafford

Manchester United je bio na naslovnicama svih medija u posljednjih nekoliko tjedana, jer je transfer Alexis Sancheza izazvao veliku zbrku.

Nakon Alexis Sancheza

29-godišnjak se konačno pridružio Crvenim đavolima u zadivljujućem aranžmanu od četiri i pol godine na nevjerojatni paket plaća od 450.000 funti.

Unitedov menadžer, Jose Mourinho polako počinje graditi vrlo zastrašujuću ekipu sposobnu za velike izazove.

Dok je novo pojačanje zvanično najavljeno, Jose Mourinho i dalje traži nova pojačanja kako bi poboljšao svoje redove.

[su_no1forfootball]

Očekuje se kako će 30-godišnji čileanski internacionalac napustiti Bayern Munchen ovog ljeta nakon potpisivanja Leona Goretzke. Vidal nije zadržao mjesto u prvoj postavi pod vodstvom Juppa Heynckesa, koji je rotirao svoje veznjake u pokušaju da zadrži njihovu svježinu za težak kraj sezone, ali za igrača koji je igrao cijeli svoj život, to je nova situacija i vjerojatno je neće dugo trpiti.

Povezan je sa Chelseajem, jer Antonio Conte navodno želi da se ponovo sastane sa svojim bivšim igračem iz Juventusa, iako je Unitedov menadžer Jose Mourinho veliki navijač Vidala i pokušat će ga dovesti prije Chelseaja.

Bivši PFA igrač godine, Riyad Mahrez se vratio u svoju najbolju formu prije dvije sezone, formu koju je pronašao pod vodstvom Claude Puela. Uprkos njegovom talentu, on nije bio predmet interesa niti jedne od prvih šest ekipa, ali nudi nešto sasvim drugo u napadačkoj liniji.

[su_live_koeficijenti_v2]

Menadžer Jose Mourinho očajnički želi da potpiše ljevaka na ljeto, jer nije uspio da dovede Perišića, dok bi u Riyad Mahrezu imao igrača koji je već navikao na Premie rligu i sposoban je dodati napadačku prijetnju u već sjajnom timu.

United je u potrazi za pobjedama i osvajanjem trofeja na svim frontovima, a sa ova dva igrača trofeji bi izgledali mnogo bliže nego sada.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!