NaslovnicaVijestiNakon Arsenala i Liverpool remeti planove Uniteda: Nude 125 milijuna eura za...

Nakon Arsenala i Liverpool remeti planove Uniteda: Nude 125 milijuna eura za zvijezdu iz Bundeslige!

Liverpool je navodno zainteresiran za potpisivanje uzbudljivog mladog veznjaka Kai Havertza.

Nakon Arsenala

20-godišnjak je među najboljim talentima u Bundesligi zahvaljujući svojim nastupima za Bayer Leverkusen. Ove sezone Havertz je postigao tri pogotka dok je pružio jednu asistenciju u 21 nastupu u svim natjecanjima do sada.

Prema izvještajima u Njemačkoj (kao što navodi Mundo Deportivo), Liverpool je vrlo zainteresiran za njemačkog internacionalaca i mogao bi dati ponudu u iznosu od 125 milijuna eura, što bi bio klupski rekord, obarajući onaj od 75 milijuna funti koje su platili za Virgil van Dijka.

Havertz je također povezan s Manchester Unitedom, a Metro je tvrdio da su Crveni đavoli kontaktirali Bayer Leverkusen u vezi s njegovom dostupnošću, tako da je jasno da je on talent koji se očekuje da uskoro učini transfer u veći klub.

Liverpool trenutno ima na raspolaganju nekoliko prilično dobrih veznjaka, a dodavanje Havertza možda bi bilo malo suvišno. Dakle, ako Redsi naprave ponudu za 20-godišnjaka, mogli bi čekati još nekoliko godina jer bi do tada Jordan Henderson i Georginio Wijnaldum mogli biti u svojim 30-im godinama i veteran James Milner možda čak neće ni biti u klubu.

Međutim, Naby Keita se možda nije nagodio onako kako se očekivalo na Anfieldu, dok je Alex Oxlade-Chamberlain u posljednje vrijeme imao problema s ozljedama.

Adam Lallana također se bliži kraju svog ugovora, tako da bi uskoro moglo biti prostora za vrhunskog mladog talenta poput Havertza, pogotovo ako to znači pobijediti suparnika poput Man Utda, igrača koji bi u velikoj mjeri ojačao njihov vezni red.

Iako United trenutno nije velika prijetnja Liverpoolu, dva kluba dijele dugogodišnje i gorko rivalstvo, pa tako Liverpool sigurno neće htjeti vidjeti da divovi iz Manchestera ostvare takav kvalitetan potpis koji bi im mogao pomoći da ponovno postanu konkurentniji.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!