NaslovnicaVijestiNAKON BLAMIRANJA SA UNITEDOM: David Moyes se ponovo vraća u Premier ligu!

NAKON BLAMIRANJA SA UNITEDOM: David Moyes se ponovo vraća u Premier ligu!

David Moyes je navodno u potrazi za povratkom u Everton koji će zamijeniti Marca Silvu koji se muči u ovom trenutku.

NAKON BLAMIRANJA

Prema pisanju Daily Mirrora, Silvina sudbina na Goodison Parku gotovo je zapečaćena, a Moyes je pokazao da je spreman vratiti se u svoj bivši klub.

Škot je izvrsno radio u Evertonu u svom prvom boravku tamo, vodio je ekipu 11 godina između 2002. i 2013. godine.

Potom je napustio Goodison Park i preuzeo Manchester United u iznenađujućem potezu, jer je izabran kao zamjena za Sir Alexa Fergusona, koji je otišao u mirovinu.

Moyes nije dugo trajao na Old Traffordu, nije uspio završiti sezonu tamo, a od tada je imao mnoštvo drugih teških sezona sa nekim drugim klubovima kao što su Real Sociedad, Sunderland i West Ham.

Ipak, Mirror objašnjava da Moyes izgleda kao jak kandidat da sklopi kratkoročni ugovor na Everton i pomogne im da izađu dalje od zone ispadanja.

Klub je trenutno na 15-oj poziciji u Premier ligi, samo četiri boda od zone ispadanja, a iskusna glava kao što je Moyes bi mogao biti idealan da im pomogne da se vrate među prve ekipe i bore se za mjesta koja vode na europska natjecanja.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!