NaslovnicaVijestiNakon brojnih kritika Premier liga promijenila pravilo

Nakon brojnih kritika Premier liga promijenila pravilo

Premier liga promijenila je pravila odgode utakmica, pojašnjavajući da će od sljedeće sezone odgode biti dopuštene samo ako “nedostupnost igrača uveliko utječe na sastav”.

Prošle godine je u Engleskom prvenstvu odgođena 21 utakmica, a pravila su, prema nekim mišljenjima, bila dvosmislena.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Uoči sezone 2022./2023. Premijer liga je dogovorila smjernice za odgađanje utakmica koje se odnose na nedovoljan broj igrača. Ove smjernice će zamijeniti dosadašnje, koje su imale vezene s koronom. Odobrenje za odgodu utakmica će se dobiti samo ako nedostupnost igrača iznimno utječe na sastav, s tim da klub mora poduzeti sve korake kako bi izbjegao potrebu za prijavom”, objasnili su.

Pravila i smjernice Premier lige o odgodama osmišljene su kako bi zaštitile igrače i osoblje, a da pritom zadrže integritet natjecanja i kvalitetu momčadi koje igraju ligaške utakmice.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!