NaslovnicaVijestiNakon Coutinha, Aston Villa dovela još jedno veliko pojačanje!

Nakon Coutinha, Aston Villa dovela još jedno veliko pojačanje!

Newcastle, Chelsea i West Ham su također željeli potpisati Dignea koji je nakon Philippea Coutinha postao drugo veliko pojačanje Aston Ville.

Aston Villa je potpisala lijevog beka Evertona Lucasa Dignea u ugovoru vrijednom 25 milijuna funti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Uslijedilo je nekoliko višednevnih pregovora u kojima je Villa pobijedila interes Chelseaja, Newcastlea i West Hama za bivšeg braniča PSG-a i Barcelone.

Steven Gerrard dovodi svoje drugo pojačanje kao menadžer nakon dovođenja svog bivšeg suigrača iz Liverpoola Philippea Coutinha, a na meti je i Brightonov veznjak Yves Bissouma.

Gerrard je za klupsku web stranicu rekao: “Kada je Lucas postao dostupan, iskoristili smo priliku da ga dovedemo u klub.

“Potpisati igrača njegovog pedigrea i kvalitete u siječanjskom prozoru odličan je dodatak našoj momčadi i njegov dolazak uzbuđuje mene i sve koji su povezani s Aston Villom.”

Worthy kaže da je Gerrard bio “glavni faktor” iza njegove odluke da se preseli u Villu.

“Došao sam ovamo zbog menadžera”, rekao je Digne.

“Imao sam jako dobar susret s njim, a razgovarali smo nekoliko puta tijekom ovog mjeseca. Osjećam njegovu želju za pobjedom, da pokaže svoj nogomet kao menadžer – napadački nogomet, posjed.

“Osjećam da je to ono što želim i što želim pokazati navijačima.”

Digne, kojemu su preostale tri i pol godine ugovora s Evertonom, rekao je klubu da želi napustiti Goodison Park ovog mjeseca nakon što se posvađao s menadžerom Rafom Benitezom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!