NaslovnicaVijestiNakon deportacije navijača Partizana, Moldavci odlučili: Utakmica pred praznim tribinama

Nakon deportacije navijača Partizana, Moldavci odlučili: Utakmica pred praznim tribinama

Sheriff iz Tiraspola dočekat će Partizan pred praznim tribinama u play off utakmici Lige konferencija i to je definitivno odlučeno.

Navijači Partizana jučer su pokušali ući u Moldaviju, ali su im na pasoškoj kontroli oduzeti dokumenti i deportovani su nazad za Srbiju. O svemu je obaviješten i klub, ali i sama država Srbija, a jutro poslije stigla je nova vijest iz Moldavije, koju je Partizan objavio na svojoj stranici.

“FK Partizan obaveštava javnost da je Fudbalski savez Moldavije, po nalogu Bezbednosne službe Moldavije, doneo odluku da se meč između ekipa FK Šerif iz Tiraspolja i FK Partizan Beograd odigra iza zatvorenih vrata, odnosno bez prisustva publike.

S tim u vezi, FK Partizan, zajedno sa Ministarstvom inostranih poslova Republike Srbije, preduzima sve bezbednosne mere za nesmetani boravak ekipe i predstavnika kluba u Moldaviji.

Obaveštavamo sve navijače Partizana da ulaz u Moldaviju nije moguć i, kao ni prisustvo na utakmici, te vas molimo da ne polazite na put”, stoji u saopštenju.

Utakmica je na rasporedu u četvrtak u 21 sat na stadionu u Kišinjevu jer su organizatori odlučili utakmicu preseliti iz Tiraspolja u drugi grad zbog blizine granice s Ukrajinom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!