NaslovnicaVijestiNAKON DOLASKA IVANA PERIŠIĆA: Bayern Munchen dovodi još jedno veliko pojačanje!

NAKON DOLASKA IVANA PERIŠIĆA: Bayern Munchen dovodi još jedno veliko pojačanje!

Bayern Munchen je ovog ljeta na transfer tržištu vrlo slabo poslovao, nakon što su u klub došli samo Benjamin Pavard i Lucas Hernandes. Čak su i neki igrači iz prvaka Bundeslige poslali poruku upravi da moraju još nekoga dovesti, pogotovo nakon što su izgubili u Superkupu od Dortmunda.

NAKON DOLASKA IVANA

Nakon što je potvrđeno da u Bayern stiže reprezentativac Hrvatske Ivan Perišić, navodno bi nakon njega trebao stići Philippe Coutinho iz Barcelone.

Strani mediji navode kako je klub iz Bundeslige dogovorio da Philippe Coutinho stigne na Allianz Arenu bez naknade, to jest na posudbu sa opcijom kupnje na kraju ove sezone.

Najava Premier League 2019/2020

Njemu bi Bayern morao osigurati godišnju plaću od 11 milijuna eura, a trenutno se vode pregovori sa predstavnicima Coutinha, tako da će i to biti uskoro gotov transfer.

Ferencvaros – Dinamo Zagreb: Najava uzvratne utakmice trećeg pretkola Lige prvaka!

Brazilska zvijezda je nedavno bila povezivana sa Tottenhamom i Arsenalom, ali u Engleskoj se prijelazni rok završio i on nije uspio da ode niti u jedan od tih klubova.

Philippe Coutinho je prošle godine u siječnju došao u Barcelonu iz Liverpoola u rekordnom trnasferu, ali od tada nije ispunio očekivanja i zbog toga Barcelona želi da ga se riješi.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!