NaslovnicaVijestiNakon dolaska Mbappea, Real Madrid planira impresivan transfer za 2025. godinu

Nakon dolaska Mbappea, Real Madrid planira impresivan transfer za 2025. godinu

Florian Wirtz jedan je od najistaknutijih igrača u Europi ove sezone. Ofenzivni vezni Bayer Leverkusena, za koji je nastupio 46 puta, postigao je 18 golova i ostvario 19 asistencija. Prema Transfermarktu, njegova tržišna vrijednost iznosi 110 milijuna eura. Wirtz već godinama važi kao jedan od najperspektivnijih njemačkih talenata, a ove sezone je eksplodirao pod vodstvom trenera Xabija Alonsa. Wirtz i Bayer nisu doživjeli poraz ove sezone te su osvojili Bundesligu.

Unatoč mnogobrojnim ponudama najvećih europskih klubova, Wirtz će i sljedeće sezone ostati vjeran Bayeru. Iako su Real Madrid i Manchester City među klubovima koji su najviše zainteresirani, Nijemac sigurno neće napustiti Leverkusen ovog ljeta. Prema pisanju Marce, takav transfer mogao bi se dogoditi tek u ljeto 2025. godine, a Real već radi na tom dogovoru.

Ovog ljeta Mbappe će preći u Real Madrid nakon isteka ugovora s PSG-om, dok se očekuje da će Wirtz u madridski klub stići godinu dana kasnije. Real će vjerojatno morati platiti visoku cijenu za Wirtza jer mu ugovor s njemačkim klubom ističe tek 30. lipnja 2027. godine. Prema tvrdnjama Marce, ovaj transfer bit će izazovan, ali Real je odlučan u namjeri da osigura dolazak ovog sjajnog veznjaka.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!