NaslovnicaVijestiNakon Eriksena, iz Tottenhama do kraja mjeseca odlazi još tri zvijezde!

Nakon Eriksena, iz Tottenhama do kraja mjeseca odlazi još tri zvijezde!

Tottenham bi navodno nakon Eriksena, mogao prodati još trojicu prvotimaca prije kraja zimskog prijelaznog roka.

Nakon Eriksena

Prema pisanju The Athletic-a, Spursi bi bili spremni prodati Dannyja Rosea, Victora Wanyamu i Kylea Walker-Peters-a bez potpisivanja zamjena.

To dolazi kada su Fabrizio Romano i ostali izvijestili o zvijezdi Tottenhama Christianu Eriksenu, čini se da je Eriksen sletio u Milan te završava sve posljednje detalje oko transfera u Inter …

Eriksen će očito biti daleko veći gubitak od bilo kojeg od Rosea, Wanyame ili Walker-Peters-a, no čini se da malo rizikuju, jer će teško Spursi dovesti četiri prvotimca do kraja prijelaznog roka kao zamjene za ove igrače koji će otići.

Ostaje za vidjeti hoće li svi imenovani igrači definitivno napustiti Tottenham, ali menadžer Jose Mourinhu bi definitivno trebala nova pojačanja.

Portugalski taktičar nije napravio najuvjerljiviji start u klubu koji dolazi iz sjevernog Londona, otkako je u studenom zamijenio Mauricio Pochettina, a čini se da je već neko vrijeme jasno da tim treba napraviti neki remont.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!