NaslovnicaVijestiNakon Ferrana Torresa, Barcelona dovodi još jedno pojačanje iz Manchester Citya!

Nakon Ferrana Torresa, Barcelona dovodi još jedno pojačanje iz Manchester Citya!

Barcelona navodno želi dovesti još jednu zvijezdu Manchester Cityja na Camp Nou nakon što je u srijedu potpisala ugovor sa Ferranom Torresom, prenosi The Sun.

Nakon Ferrana Torresa

Aymeric Laporte je ove sezone bio ključna figura u momčadi Pepa Guardiole, a odigrao je punih 90 minuta u posljednjih šest utakmica u Premier ligi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Španjolski reprezentativac je ukupno odigrao 19 nastupa u svim natjecanjima i postigao dva gola u pobjedama 5-0 i 6-3 nad Norwichom i Leicesterom.

No, unatoč tome što redovito nastupa ove sezone, mogao bi se vratiti u Španjolsku nakon gotovo četiri godine na Etihadu.

Naknada za Laportea vjerojatno će biti u istoj regiji kao i novac plaćen za Torresa, budući da je City u siječnju 2018. izdvojio 58 milijuna funti Athletic Bilbau za njegove usluge.

Barca se nada da će nova injekcija novca na ljeto biti dovoljna da braniča dovede u Kataloniju, gdje bi se povezao s bivšim igračem Cityja Ericom Garciom.

Garcia se prošlog ljeta pridružio katalonskom klubu u besplatnom transferu, a redovito igra uz Laporte u španjolskoj reprezentaciji.

Laporte je trenutno pod ugovorom u Cityju do lipnja 2025., što znači da City očekuje još jednu veliku naknadu od Barcelone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!