NaslovnicaVijestiNAKON ISPADANJA ARGENTINE OD BRAZILA: Messi vulgarno napao suce - da li...

NAKON ISPADANJA ARGENTINE OD BRAZILA: Messi vulgarno napao suce – da li će CONMEBOL reagovati?

Lionel Messi i Argentina su ispali iz Copa Amerike. U polufinalu ovog natjecanja su izgubili sa 2-0 od Brazila, a Gabriel Jesus i Roberto Firmino postigli su ključne golove.

NAKON ISPADANJA ARGENTINE

Sada znači da Messi nije uspio osvojiti međunarodni trofej sa Argentinom u devet pokušaja.

A mali čarobnjak iz Barcelone se svađao sa sucima i VAR-om nakon utakmice, nazivajući ih “sra*em”

“Nisu bili bolji od nas. Rano su postigli gol, a drugi gol je došao iz penala kojeg nisu dodijelili”, rekao je Messi novinarima iz Mirrora.

“Oni (suci) su svirali mnogo ‘sra*a’, ali nisu ni provjerili VAR, to je nevjerojatno.”

“To se dogodilo tijekom cijele utakmice. Na prvi kontakt su odlučili suditi u korist Brazila, ta vrsta ‘sra*a’ nas je odvukla od igre.”

“Tijekom turnira su zaista svirali ‘glupe’ ruku, ‘glupe’ penale, kao i ‘glupe’ prekršaje. Ali danas su nekako odbili koristiti VAR.

“Nema izgovora za nas, ali moramo to pregledati, analizirati i nadajmo se da će CONMEBOL nešto poduzeti – ali sigurno ne, jer Brazil zapovijeda prevelikom moći u organizaciji.”

“Mislim da smo odigrali sjajnu utakmicu. Napravili smo veliki napor i nisu bili superiorniji od nas.”

Messi je baš vulgarno napao suce na Copa Americi i sada ostaje samo da sačekamo i vidimo da li će biti kakvih sankcija za njega nakon ovih komentara.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!