NaslovnicaVijestiNakon izjednačenog rezultata protiv Reala, Haaland objavio poruku na Twitteru

Nakon izjednačenog rezultata protiv Reala, Haaland objavio poruku na Twitteru

Iako je bilo puno priča o nevjerojatnoj formi Erlinga Haalanda, napadača Manchester Cityja, nije uspio postići gol na Santiago Bernabeuu. Na putu mu je stajao Antonio Rüdiger, sjajni obrambeni igrač, koji je uspio zaustaviti Haalanda.

Njegova izvedba je bila kritizirana i ocijenjena loše od strane L’Equipea i Marce, ali jasno je da je uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka u potpunosti otvorena nakon madridskih 1:1 i da će Haaland svakako tražiti novi gol u toj utakmici.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

S nestrpljenjem iščekuje susret na Etihadu za sedam dana, jer ima priliku povećati broj golova u ovosezonskom natjecanju na više od trenutnih 12. Real Madrid je u povijesti samo dva puta u devet pokušaja uspio proći u sljedeći krug nokaut-faze Lige prvaka nakon što nije uspio pobijediti u prvom susretu kod kuće.

Oba puta je na drugoj strani bio Manchester United. Ovaj put u pitanju je City, a Haaland je na Twitteru najavio novi okršaj.

Sve je u našim rukama… Jedva čekam utakmicu sljedeći tjedan, rekao je 22-godišnji Norvežanin, najbolji strijelac Lige prvaka ove sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!