NaslovnicaVijestiNakon jučerašnjeg velikog ŠOKA u Dinamu, danas slijedi još veći: Nenad Bjelica...

Nakon jučerašnjeg velikog ŠOKA u Dinamu, danas slijedi još veći: Nenad Bjelica napušta klub!

Trener zagrebačkog Dinama na izlaznim je vratima kluba. Veliko ludilo se događa u redovima hrvatskog diva Dinama! Nakon što su treneri i nogometaši članskog tima odbili prijedlog smanjenja plaća, odbor je poduzeo drastične korake.

BJELICA POLUDIO

Jučer je upravni odobr uručio čak šest (!) otkaza a na izlaznim vratima je i trener Nenad Bjelica a vodeći ljudi u Dinamu očekuju da Bjelica podnese ostavku sam kako bi izbjegli plaćanje kompenzacije. Bjelica je jučer bio nedostupan medijima, ali se ipak probudio kao Dinamov trener u petak ujutro. Ali kako će biti danas?

ZVANIČNO: Još jedan dugogodišnji igrač Chelseaja na ljeto napušta London!

Mediji prenose da bi, ukoliko Bjelica ode, na klupu mogao doći Igor Jovičić. Dakle, bivši trener Celja i nesuđeni trener Olimpije. Jovičević je bio neposredno blizu dolasku u Ljubljanu u ljeto 2018. godine, kada su Zmajevi tražili zamjenu za Igora Biscana koji je otišao u Rijeku. U to je vrijeme gotovo je sve bilo dogovoreno s Jovićevićem, nekadašnjim nogometašem Real Madrida, ali je posao pao u vodu.

46-godišnji Jovičić trenutačno je trener Dinama, i trenutno vodi B momčad. Prije toga kruh je služio u Sloveniji i Ukrajini gdje je sjedio na klupi Lviv Karpata.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!