NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Još jedan dugogodišnji igrač Chelseaja na ljeto napušta London!

ZVANIČNO: Još jedan dugogodišnji igrač Chelseaja na ljeto napušta London!

Chelsea će na ljeto izgubiti poprilično velik broj istaknutih članova momčadi nakon završetka ove sezone a također će i igrač koji je pet godina igrao za londončane zapakovati kofere i napustiti Englesku.

Engleski velikan Chelsea krajem lipnja ostat će bez nekih istaknutih odnosno igrača koji su zadnjih godina imali zapaženu ulogu u klubu. Tako je npr. manje ili više jasno da Willian neće produžiti svoj ugovor, a španjolski igrač Pedro, koji za Chelsea igra od 2015. godine, također je najavio svoj oprpštaj. Pedrov ugovor također ističe na kraju ove sezone, a odluka o njegovom odlasku već je konačna.

Transfer glasine: Liverpool dovodi mladog Španjolca, Neuer napušta Bayern, Ndombele pred velikim transferom

“Moj ugovor istječe, ali to trenutno nije važno. Trenutno je jedino važno da svi pokažemo solidarnost, a odluka o mojoj budućnosti će doći u svoje vrijeme”, rekao je Pedro.

Pedro je odigrao čak 201 utakmicu za Chelsea i upisao 43 gola na svoj račun. U London je dakle stigao prije pet godina iz redova Barcelone u kojoj je godinama bio jedan od standardnih ćlanova a postao je jedini nogometaš koji je u jednoj sezoni uspio da postigne golove u šest različitih takmičenja.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!