NaslovnicaVijestiNakon Juventusovog poraza od Milana, Ronaldo kupio automobil od 1.6 milijuna eura!

Nakon Juventusovog poraza od Milana, Ronaldo kupio automobil od 1.6 milijuna eura!

Stara dama je u nedelju poražena od Milana (3-0) na domaćem terenu u 35. kolu Serije A u direktnom okršaju za Ligu prvaka. Sada je Juventus na petoj poziciji i ukoliko se ne plasiraju u Ligu prvaka mogli bi izgubiti oko 90 milijuna eura.

Nakon Juventusovog poraza

To je ogroman problem za velikana iz Serije A, jer Ronaldo ima još godinu dana ugovora u kojem zarađuje 30 milijuna eura godišnje.

Navodno bi Portugalac mogao napustiti klub ovog ljeta, a ako Juventus bude igrao u Europskoj ligi, vjeorjatno ga neće moći ni plaćati, dok čisto sumnjamo da će Ronaldo željeti igrati u tom natjecanju.

No, kako bi Ronalda dodatno motivirali vlasnici Juventusa su organizirali posjetu Ferrarijevoj tvornici u Maranellu, a Ronaldo navodno u ponedjeljak nije ni trenirao zbog te činjenice.

U Maranellu je Ronaldo odmah kupio Ferrarija Monzu SP2 za 1.6 milijuna eura.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!