NaslovnicaVijestiNAKON KATASTROFE U LIGI PRVAKA: Real Madrid dovodi trojac za 170 milijuna...

NAKON KATASTROFE U LIGI PRVAKA: Real Madrid dovodi trojac za 170 milijuna eura!

Real Madrid će večeras budno pratiti okršaj između Valencije i Ajaxa u Ligi prvaka, jer Španjolski giganti, nakon sinoćnje katastrofe protiv Club Bruggea, žele dovesti tri zvijezde koje ukupno vrijede 170 milijuna eura.

NAKON KATASTROFE

Prema holandskim medijima, Real Madrid šalje skaute da gledaju susret Valencije protiv Ajaxa večeras, kako bi pratili David Neresa, Donny van de Beeka i Hakim Ziyecha.

Valencia je u tom susretu blagi favorit za koeficijentom 2.55 u bet365 kladionici, dok je prošlogodišnji polufinalista Lige prvaka Ajax, autsajder u ovom susretu sa koeficijentom 2.62 na njihovu pobjedu.


Van de Beek bio je snažno povezan sa preseljenjem u prijestolnicu ovog ljeta, a ABC je izvijestio da su Los Blancosi dogovorili transfer u iznosu 55 milijuna eura za neumornog veznjaka.

Neres i Ziyech su potpisali nove ugovore ovog ljeta sa ekipom iz Amsterdama, uprkos glasinama koje su ukazivale da su veliki transferi pred njima.

Yahoo Sports Brazil je ranije izvijestio da će Ajax prihvatiti ponude samo u regiji od 70 do 80 milijuna eura za Neresa.

Što se tiče Ziyecha, Sky Sports je ovog ljeta izvijestio da je ranije imao klauzulu za oslobađanje od 35 milijuna eura. Marokanac je potpisao novi ugovor od tada i nepoznato je što Ajax traži za njega.

Sve tri zvijezde bi bile sjajan dodatak timu. Madrid će uskoro morati osvježiti sredinu terena sa superzvijezdom Lukom Modrićem i Toni Kroosom koji se približavaju kraju karijere, Van de Beek bi bio savršena opcija za budućnost.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!