NaslovnicaVijestiNAKON LOŠE FORME COURTOISA NA POČETKU SEZONE: Real Madrid sprema ponudu za...

NAKON LOŠE FORME COURTOISA NA POČETKU SEZONE: Real Madrid sprema ponudu za vratara koji vrijedi 70 milijuna eura!

Nekim navijačima Real Madrida bit će drago da je klub spreman zamijeniti vratara Thibauta Courtoisa, jer se sada navodi da su Los Blancosi zainteresirani za transfer vratara koji vrijedi 70 milijuna eura.

NAKON LOŠE FORME

Prema španjolskom mediju Don Balon, velikani iz La Lige, Real Madrid je zainteresiran za transfer zvijezde AC Milana Gianluigija Donnarumme.

Don Balon dodaje kako je mladić nedavno odbio novi ugovor na San Siru, koji je vrijedio 6 milijuna eura godišnje (115.000 eura tjedno).

Ugovor mu istječe na ljeto 2021. godine, što sljedeće ljeto čini posljednji put da Talijanski divovi mogu od prodaje zaraditi znatan iznos novca.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

Pokušaj Madrid ada osvježi svoj ruster među vratnicama je propao, budući da je Thibaut Courtois vrlo loše krenuo svoj životu Madridu nakon prelaska iz Chelseaja.

S obzirom da navijači počinju gubiti strpljenje sa zvijezdom, možda je vrijeme da Los Blancosi sa Belgijanca pređu na Donnarummu.

Donnarumma već ima 15 utakmica za Italiju u svoje ime, nema sumnje da mladić ima potencijal biti stoper broj jedan u svojoj zemlji u sljedećih 15 godina.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!