NaslovnicaVijestiNakon Lukakua, Chelsea dovodi još jedno veliko pojačanje!

Nakon Lukakua, Chelsea dovodi još jedno veliko pojačanje!

Chelsea razmišlja o dovođenju zvijezde Borussije iz Dortmunda Judea Bellinghama tijekom ovog prijelaznog roka, prema izvješćima.

Bellinghamu je trebalo malo vremena da se nastani u Njemačkoj, pošto je prošlog ljeta stigao u Dormtund iz Birminghama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

18-godišnja zvijezda navodno je odbila interes Manchester Uniteda kako bi dovršila prelazak u njemačkog diva, a sada se navodi da je Chelsea spreman poslati ponudu za tinejdžera prije nego što se prijelazni rok zatvori za 15 dana.

Prema Daily Staru, vlasnik Plavaca Roman Abramović želi postići dogovor za engleskog veznjaka, ali samo ako klub ne uspije namamiti Declana Ricea iz West Hama.

Bellinghamov nastup prošle sezone u Bundesligi i Ligi prvaka zaslužio je poziv u momčad Garetha Southgatea za Europsko prvenstvo.

Njegov ugovor sa Dortmundom istječe tek 2025. godine i vjerojatno ne želi otići, posebno nakon što su njemački velikani ranije ovog mjeseca prodali Jadona Sancha.

S obzirom na to da je posljednji dan prijelaznog roka za samo dva tjedna, ostaje vidjeti hoće li Chelsea imati sredstva za Bellinghama ili Ricea.

Plavci izgledaju kao ozbiljni kandidati za naslov ove sezone, posebno nakon dolaska Romelua Lukakua iz Intera za 98 milijuna funti.

Nakon što su završili veliki transfer za Romelua, Chelsea mora prodati par igrača, a jedan od njih je Tammy Abraham, koji bi za 34 milijuna unti trebao preći u Romu, gotovo je potvrđeno, dok su i drugi povezani sa odlaskom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!