NaslovnicaVijestiNakon medicinskih pregleda, Zinedine Zidane blokirao transfer zvijezde u Real Madrid

Nakon medicinskih pregleda, Zinedine Zidane blokirao transfer zvijezde u Real Madrid

Nakon medicinskih pregleda, Zinedine Zidane blokirao transfer zvijezde u Real Madrid. Zinedine Zidane je blokirao dogovor Real Madrida sa vratarom Athletic Bilbaoa Kepa Arrizabalagom prošlog mjeseca.

Nakon medicinskih pregleda

Barem je to ono što španjolski nogometni stručnjak Guillem Balague tvrdi tijekom procjenjivanja transfera La Lige u siječnju.

Realovi visoki standardi su podnijeli strašan početak sezone i pretpostavljalo se da će rekonstruisati momčad tijekom zime.

Kepa je bio u velikoj mjeri povezivan sa prelaskom na Bernabeu kako bi zamijenio aktualnog broja 1, Keylor Navasa.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Real Madrid u konačnici nije uspio osigurati dogovor za 23-godišnjaka, dok također nisu doveli niti jedno drugo značajno pojačanje prošlog mjeseca.

I Balague je sada otkrio da je pod vodstvom Zinedine Zidanea spriječen transfer Kepe u Real Madrid.

“S obzirom na probleme Real Madrida u La Ligi ove sezone, možda ste očekivali da će kupovati u zimskom prijelaznom roku”, reako je za Sky Sports Balague.

“Ali, dok su se dogovorili sa osobnim uvjetima Athletic Bilbaovim čuvarom Kepom Arrizabalagom, koji je čak prošao medicinske preglede, Zinedine Zidane je blokirao ovaj transfer.”

[su_bonus]

Balague je također objasnio zašto Real Madrid nije potpisao Mauro Icardija, kako bi zamijenili Karima Benzemu.

“Za sada nisu htjeli Mauro Icardija, koji se očajnički želio pridružiti iz Intera”, dodao je.

Real trenutačno ima 19 bodova manje u odnosu na Barceonu koja je prva na tabeli La Lige. Nadaju se da će smanjiti taj deficit kada u subotu budu igrali protiv Real Sociedada.

Real Madrid je pobijedio Real Sociedada sa 3-1 kada su se prvi put susreli u rujnu prošle godine.

Da li će Kepa Arrizabalaga doći u Real Madrid na ljeto ili će možda ipak Zidane, ako bude još uvijek menadžer Los Blancosa, krenuti po David De Geu ili Thibaut Courtoisa?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!