NaslovnicaVijestiNakon napuštanja Superlige, napokon se oglasio i Roman Abramovič!

Nakon napuštanja Superlige, napokon se oglasio i Roman Abramovič!

Nakon što je Chelsea izašao iz Superlige, oglasio se i njihov vlasnik Roman Abramovič, koji je objavio otvoreno pismo navijačima u kojem duboko žali zbog odluke o pristupanju toj ligi.

Nakon napuštanja Superlige

Navijači Chelseaja su prosvjedovali odmah nakon što je objavljeno da je i Chelsea dio te farse, a za manje od 48 sati Plavci su napustili natjecanje.

“Vlasnik i uprava kluba razumiju da je uplitanje u Superligu bila odluka koji nismo trebali donijeti. Zbog toga duboko žalimo,” objavio je Chelsea.

“Nakon što smo se povukli iz Superlige, razgovarali smo direktno sa navijačima kako bi smo čuli i njihova stajališta oko tog plana. Naša je ambicija bila napraviti Chelsea najboljim klubom na svijetu, kako na terenu, tako i izvan njega.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!