NaslovnicaVijestiNakon neuspjelih pregovora između Sportinga i Manchester Uniteda: Bruno Fernandes podnio zahtjev...

Nakon neuspjelih pregovora između Sportinga i Manchester Uniteda: Bruno Fernandes podnio zahtjev za transfer!

Meta Manchester Uniteda Bruno Fernandes je poslao molbu za transfer svom klubu Sporting Lisabonu nakon što su razgovori o prelasku na Old Trafford zastali.

Nakon neuspjelih pregovora

Portugalski internacionalac jako je povezan s siječanjskim transferom u Man Utd, nakon puno nagađanja da su ga i ljeti povezivali s Crvenim đavolima.

Najnovije od Sky Sportsa jest da postoji spremnost svih ekipa da se ovaj dogovor sklopi, a sam Fernandes je rekao da je Sportingu ukazao na to da je očajan da pređe u United.

25-godišnjak izgleda upravo ono što Ole Gunnar Solskjaer trenutno treba u veznom redu, gdje nedostaje iskre i kvaliteta na sredini terena zbog stalnog odsustva ozlijeđenog Pola Pogbe.

Ostaje za vidjeti može li MUFC definitivno pokrenuti ovaj transfer, a Sky Sports će objasniti kako se dva kluba tek treba dogovoriti o strukturi transfera igrača.

Ipak, čini se da Fernandes barem nestrpljivo želi preći u United, a vjerujemo da će uspjeti da nagovori Sportinga, s obzirom da ni oni ne bi voljeli da zadrže nezadovoljnog igrača.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!