NaslovnicaVijestiNAKON NEVJEROJATNOG SVJETSKOG PRVENSTVA: Zvijezda Tottenhama zaradila transfer u Atletico Madrid!

NAKON NEVJEROJATNOG SVJETSKOG PRVENSTVA: Zvijezda Tottenhama zaradila transfer u Atletico Madrid!

Tottenham je, kako se izvješćuje, dao dozvolu Kieran Trippieru da napusti tim i završi svoj transfer u Atletico Madrid.

Zvijezda Tottenhama zaradila

U pomalo iznenađujućem transferu, football.london tvrdi da je Engleski internacionalac sada pred završetkom svog 25 milijuna funti vrijednog transfera u La Ligu koji bi mogao biti završen u narednih nekoliko dana.

Trippier je općenito igrao prilično dobro za Spurse, ali je rpošle sezone pretrpio pad u formi koja je, čini se, nagovorila ekipu iz sjevernog Londona da ga unovče.

Celtic – Sarajevo: Najava uzvratne utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka!

Ako je vjerovati izvješću football.londona, Trippier bi mogao imati medicinske preglede sa Atletico danas prije nego što se poveže sa ekipom Diega Simeonea.

28-godišnjak bi mogao biti kvalitetan potpis za španjolske divove, iako će mnogi navijači Premier lige sigurno biti pomalo iznenađeni kada vide da on odlazi.

Trippierov trenutak u engleskom nogometu je zasigurno došao sa Engleskom na Svjetskom prvenstvu prošlog ljeta, kada je postigao nevjerojatan gol iz slobodnog udarca protiv Hrvatske u polufinalu.

Iako je Engelska izgubila tu utakmicu, to je bio veliki gol u velikom trenutku, iako se moglo tvrditi da su povremeni kvalitativni momenti maskirali druge mane u njihovoj igri.

Zasigurno će biti zanimljivo vidjeti kako bivši igrač Burnleya igra u Madridu ako ovaj transfer prođe, što bi se trebalo dogoditi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!