NaslovnicaVijestiNAKON ODLASKA IZ CITYJA, NIKAKO DA STANE NA NOGE: Mario Balotelli se...

NAKON ODLASKA IZ CITYJA, NIKAKO DA STANE NA NOGE: Mario Balotelli se ponovo vraća u Premier ligu!

Mario Balotelli je u posljednjih nekoliko godina teško ostajao u jednom klubu. Otkako je napustio Manchester City 2013. godine, Talijan je dva puta igrao za AC Milan, Liverpool, Nice i Marseille.

NAKON ODLASKA

28-godišnjak je trenutno slobodni agent nakon što se Marseille odlučio protiv produljenja kratkoročnog dogovora.

U 16 utakmica u Ligue 1 2018/19 sezone sa Marseilleom, Balotelli je postigao osam golova, nakon što je u prvih 10 utakmica sa Niceom bio bez pogotka.

Još uvijek ima talenat u svojim nogama i mogao bi ponovo zaigrati u Premier ligi u 2019/20 sezoni.

To je zato što mu je ponuđen ugovor u West Hamu, koji je u očajničkoj potrebi za novim napadačem.

Slovan Bratislava – Sutjeska: Najava prvog pretkola Lige prvaka!

Kako je izvijestio Mirror, Čekićari se suočavaju sa teškom bitkom kako bi potpisali Callum Wilsona iz Bournemoutha i kao rezultat toga mogli bi se okrenuti Talijanu.

Momčad Manuel Pellegrinija propustila je potpisivanje Maxija Gomeza iz Celte Vigo, a nedavno su izgubili Marko Arnautovića, koji je otišao u Šangaj SIPG.

Austrijanac nije bio baš u najboljoj formi i nije bio omiljena figura u svlačionici i zamijeniti ga sa usijanim Balotellijem bila bi hrabra odluka.

Međutim, sa Pellegrinijem i velikim iskustvom kojeg ima, mogao bi dobiti ono najbolje iz Balotellija.

Ili bi mogao koristiti Simeone Zazu, jer nikada ne znate sa Mario Balotellijem. Barem ih neće koštati novca ako ga potpišu.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!