NaslovnicaVijestiNAKON OSAM GODINA PROVEDENIH U CHELSEAJU: "Dosadilo mi je! Moje vrijeme sa...

NAKON OSAM GODINA PROVEDENIH U CHELSEAJU: “Dosadilo mi je! Moje vrijeme sa Chelseajem je završeno!”

Krilo Chelseaja, Lucas Piazon, potvrdio je da je vrijeme sa Chelseajem gotovo, a Brazilac sada želi napustiti zapadni London nakon niza posudbi sa različitim ekipama.

NAKON OSAM GODINA

Piazon, koji je došao u redove Chelseaja, igrao je samo tri puta za prvu momčad od sezone 2011/12, a irač je u tom vremenskom okviru odlazio na posudbe u brojne klubove.

A sada, čini se da je krilnom igraču dosta posudbi iz Chelseaja, te nestrpljivo želi da u skorijoj budućnosti napusti klub na trajnoj osnovi.

Prema pisanju Goala, Piazon je spreman zapečatiti transfer sa Stamford Bridgea, jer je 25-godišnjaku dosadilo što je toliko puta poslan na posudbu.

Piazon je čak i preko Goala govorio o svojoj budućnosti, nakon što je rekao da je ‘njegovo vrijeme sa Chelseajem gotovo’.

“Imam 25 godina, već sam nekoliko puta bio na posudbi. U Chelseaju sam od 2011. godine, posuđen sam skoro cijeloj Europi. Umoran sam od igranja ovdje i tamo, treba mi mjesto gdje se mogu osjećati kao kod kuće.”

Za vrijeme boravka sa Chelseajem, Piazon je čak sedam puta poslan na posudbu, a veznjak je vrijeme provodio u Fulhamu, Chievu, Readingu, Rio Aveu, Eintrachtu iz Frankfurta, Vitesseu i Malagi.

Lako je shvatiti zašto bi Piazon želio napustiti Chelseaja, jer može biti prilično naporno da svake sezone pronađu novu momčad, samo da ode i zatim se vrati u Plavce nakon završetka sezone.

S obzirom na njegove riječi, možeom pretpostaviti da sljedeći odlazak Piazona iz Chelseaja, neće biti posudba.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!