NaslovnicaVijestiNAKON OZLJEDE FABINHA: Jurgen Klopp ovog siječnja kupuje impresivnog mladog veznjaka!

NAKON OZLJEDE FABINHA: Jurgen Klopp ovog siječnja kupuje impresivnog mladog veznjaka!

Liverpool bi se navodno mogao okrenuti dovođenju novog veznog igrača u zimskom prijelaznom roku u siječnju zbog nedavne ozljede koju je pretrpio Fabinho.

NAKON OZLJEDE FABINHA

Prema pisanju Daily Mirrora, menadžer Redsa Jurgen Klopp sada bi mogao razmotriti potpisivanje impresivne mlade zvijezde Genka Sandera Bergea.

21-goidšnjak je impresionirao u Ligi prvaka ove sezone, a izgleda da bi u skorijoj budućnosti mogao biti sjajan potpis za veći klub.

Bergeovi impresivni nastupi su ga povezali sa transferom u Chelsea, navodi se u nedavnom izvješću Goala.

Mirror sugerira da će Berge koštati oko 18 milijuna funti, što bi mogla biti dobra cijena za ovog igrača koji ima veliku perspektivu za budućnost.

U izvješću se navodi da Fabinho može biti izvan terena za Liverpool do Nove godine, pa bi ovo mogao biti razuman potez kluba kako bi zamijenio važnog igrača i osigurao prvo mjesto bez rizika u Premier ligi.

Liverpool je trenutno osam bodova iznad drugoplasiranog Leicestera, ali možda je najvažnije da imaju prednost od 11 bodova nad prošlogodišnjim prvakom Manchester Cityjem.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!