NaslovnicaVijestiNAKON OZLJEDE KLJUČNIH BRANIČA: Guardiola pronašao zamjenu - 23-godišnjak stiže na Etihad?

NAKON OZLJEDE KLJUČNIH BRANIČA: Guardiola pronašao zamjenu – 23-godišnjak stiže na Etihad?

Fotospor tvrdi da menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola želi pojačati obranu dovođenjem Caglara Soyuncua iz Leicester Cityja, ali igrač traži da ostane sa Lisicama barem do kraja sezone.

Turski internacionalac postao je redovan u prvih 11 kod Brendan Rodgersa nakon svojih muka prošle sezone i pomogao je Liecester Cityju da dođe na treće mjesto nakon šest utakmica.

Nakon ozljede Aymeric Laportea i John Stonesa, Guardiola želi potpisati braniča u siječnju, a Soyuncu je navodno glavna meta. U posljednja dva meča Španjolac je morao koristiti Fernandinha u obrani.

Fotospor tvrdi da dužnosnici Manchester Cityja sada žele razgovarati sa Soyoncuom u skorijoj budućnosti, ali svaki mogući transfer bi se dogodio tek na ljeto sljedeće godine.

23-godišnjak je na ljeto iskoristio odlazak Harryja Maguirea i čini se da će u ovoj sezoni biti ključni igrač Leicester Cityja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!