NaslovnicaVijestiNAKON OZLJEDE SULEA, KOVAČ ZAHTIJEVAO NOVO POJAČANJE: Ovog siječnja dovode zvijezdu iz...

NAKON OZLJEDE SULEA, KOVAČ ZAHTIJEVAO NOVO POJAČANJE: Ovog siječnja dovode zvijezdu iz Athletic Bilbaoa!

Bayern Munchen se pridružio utrci za obrambenog igrača Athletic Bilbaoa Unai Nuneza, koji je također meta Arsenala.

NAKON OZLJEDE SULEA

22-godišnjak je do sada bio ograničen na samo tri nastupa u La Ligi ove sezone, ali dovoljno je impresionirao da je zaradio prvu utakmicu za Španjolsku u kvalifikacijama za Euro 2020 protiv Farskih Otoka u rujnu.

Nunezu se predviđa svijetla budućnost na najvišem nivou, gdje se trenutno govori o tome kako ga prati ogroman broj europskih klubova.

Prema pisanu Daily Maila, ARsenal je među onima koji vode računa o braniču, a njegova trenutna klauzula o otkupu je određena na 30 milijuna funti.

Goal izvještava da je Bayern spreman nadmetati se sa Arsenalom za Nunezov potpis, a glavni trener Niko Kovač tražio je zamjenu za ozlijeđenog Niklasa Sulea u srcu obrane.

Jerome Boateng je sada jedina prirodna opcija u obrani za njemačke prvake, a svestrana zvijezda Javi Martinez, Benjamin Pavard i David Alaba će vjerojatno morati ispuniti Suleovo mjesto dok se ovaj ne oporavi od ozljede.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!