NaslovnicaVijestiNAKON POBJEDE NAVIJAČI GA PITALI DA OSTANE: Evo što je Hazard odgovorio!

NAKON POBJEDE NAVIJAČI GA PITALI DA OSTANE: Evo što je Hazard odgovorio!

Postoji prilično velika vjerojatnost da je nedeljna pobjeda od 3-0 protiv Watforda bila posljendji nastup Eden Hazarda u Premier ligi na Stamford Bridgeu.

NAKON POBJEDE

Belgijski internacionlaac, koji je postigao dva gola, bio je snažno povezan sa ljetnim preseljenjem u Real Madrid posljednjih tjedana.

Madrid vjeruje da će osigurati usluge Hazarda čim se završi trenutačna sezona, navodi španjolski list Marca.

Chelsea riskira izgubiti 28-godišnjaka bez naknade na kraju sezone 2019/20, kada mu trenutni ugovor istječe ili imaju mogućnost da ga unovče ovog ljeta.

No, nakon što su Plavci inspirirali na top četiri ove sezone, vjerojatno će na kraju sezone otići u najboljim željama svih u klubu.

Hazard je izravno sudjelovao u 31 od Chelseajevih 62 Premier ligaška gola ove sezone, postižući 16 puta i registrirajući 15 asistencija.

Čini se da se sada želi testirati u najvećem nogometnom klubu na svijetu, igrajući pod vodstvom svog idola Zinedine Zidanea.

Međutim, jedna grupa momaka navijača Chelseaja imala je neočekivanu priliku da se neposredno sretnu sa Hazardom nakon što su poslijepodne u nedelju ostvarili pobjedu.

U snimci koja se dijeli na društvenim mrežama, mogu se čuti vikanja Hazardu: “Ostani u Chelseaju! Ostani u Chelseaju, brate!”

Hazard nije odgovorio riječima – ali njegova reakcija je rekla sve.

Snimali su ga bezizražajno, odmahujući glavom prije nego što se odvezao.

Pogledajte ovdje!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!