NAKON POBJEDE PROTIV ŠPANJOLSKE: Evo što je Harry Kane rekao o špekulacijama koje ga povezuju sa Real Madridom!

Nakon pobjede protiv Španjolske. Evo što je Harry Kane rekao o špekulacijama koje ga povezuju sa Real Madridom! Tottenhamova zvijezda i napadač Harry Kane je vjerojatno bio iznenađen zbog pitanja o Real Madridu nakon što je Engleskoj pomogao da pobijedi Španjolsku sinoć.

Nakon pobjede

Gareth Southgateova ekipa je napravila sjajnu izvedbu i pobijedili su ekipu Luis Enriquea sa 3-2 u Sevilli, a novinar iz Marce je prišao Kaneu i pitao ga o mogućem trnasferu u Madrid nakon toga.

Don Balon je među brojnim medijima koji su nedavno povezali Engleza sa Real Madridom, kojem bi trebali njegovi golovi nakon što su ovog ljeta izgubili Cristiana Ronalda.

Kane se međutim odaljio od špekulacija i jednostavno je rekao: “Ne, danas”.

NIje jasno da li je 25-godišnjak mislio da se neće preseliti u Madrid danas ili se jednostavno nije želio danas raspravljati o tome danas, međutim navijači Tottenhama se mogu barem utješiti da njihova zvijezda nije iskoristila ovaj trenutak da se postavi na transfer tržište kao što to igrači ponekad rade.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.