NaslovnicaVijestiNAKON PORAZA OD BOURNEMOUTHA: United želi dovesti zvijezdu iz Londona za 80...

NAKON PORAZA OD BOURNEMOUTHA: United želi dovesti zvijezdu iz Londona za 80 milijuna funti!

Manchester United je navodno zainteresiran za transfer veznjaka West Hamovog Declana Ricea u siječnju.

NAKON PORAZA

20-godišnjak je napravio 80 nastupa do sada za West Ham, postigavši dva gola i asistenciju. Nastupi Ricea za West Ham su privukli interes Manchester Uniteda, a Goal tvrdi da su Crveni đavoli zainteresirani da ga potpišu na ljeto, ali žele dovršiti transfer ovog siječnja.

Izvještaj također tvrdi da bi engleski internacionalac mogao koštati oko 80 miijuna funti.

Rice je jedan od najvažniih igrača West Hama i klub će sigurno da se potrudi kako bi ga zadržali. Čak i ako to ne učine, Čekićari će ga rado prodati za veliku transfer naknadu.

Rice je sjajni veznjak, ali sigurno ne vrijedi čak 80 milijuna funti. Međutim, čak i ako West Ham to zahtijeva toliko, to ne bi trebao biti problem za Manchester United, jer imaju finansijsku snagu.

Uz mogućnost odlaska Paul Pogbe, Crvenim đavolima će trebati nova pojačanja u sredini terena, a Rice bi mogao biti prikladan dodatak njihovom sastavu.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!