NaslovnicaVijestiNAKON PORAZA OD LIVERPOOLA: Dok je Messi bio podvrgnut doping testu, timski...

NAKON PORAZA OD LIVERPOOLA: Dok je Messi bio podvrgnut doping testu, timski autobus ga ostavio na Anfieldu!

Kapetan Barcelone Lionel Messi je ostao na Anfieldu nakon što je španjolski prvak poražen od Liverpoola u Europi.

timski autobus

Ekipa Ernesta Valverdea je ostala zaprepaštena nakon što su dopustili da Liverpool stigne tri gola deficita, budući da su Redsi osigurali senzacionalnu pobjedu od 4-0 pred svojim navijačima.

Divock Origi i Georginio Wijnaldum su dovršili nevjerojatan preokret, koji će zaisgurno biti jedan od navećih preokreta u Ligi prvaka svih vremena.

Barcini igrači su bili vidno uništeni kada je sudac svirao kraj utakmice, ne samo Messi, koji je otvoreno ciljao na natjecanje kao must win za Blaugranu ovaj put, nakon tri godine slomljenog srca.

Kako bi dodatno pojačao Messijevu bijedu, pozvan je na doping test nakon što je napustio teren, piše El Chirnguito preko Metro SPorta, tako da je Barcelonin timski autobus završio na aerodromu bez njega.

Testiranje na doping je trajalo dulje nego što se očeivalo i on se ponovo spojio sa sovjim suigračima u kasnijim satima nakon što su napravljeni posebni putni aranžmani.

Messi je odbio razgovarati sa medijima dok je hodao u mješovitoj zoni, a pojavio se mnogo kasnije nego njegove kolege, gdje su ga ispratili sa Anfielda, a ova utakmica će sigurno ostati dugo u sjećanju Lionel Messija.

Liverpool je imao izvanrednu noć, ograničavajući Barcelinu u napadu, a izgledali su tako opasno kada god su napadali.

Ekipa Jurgen Kloppa je također monopolizirala loptu i unatoč Messijevim najboljim nastojanjima, gostujuća ekipa nije mogla izvući nikakve jasne mogućnosti i naposljetku su bili druga najbolja ekipa u ovoj utakmici.

Redsi su prošli u finale na Wanda Metropolitanu 1. lipnja, a Tottenham ili Ajax će im se pridružiti, dok se Messi i Barca pokušavaju mentalno oporaviti od drugog šokantnog ispadanja iz Lige prvaka.

>> Ajax – Tottenham: Sudar velikih trenerskih znalaca

Večeras se igra druga utakmica polufinala Lige prvaka između Ajaxa i Tottenhama. Koeficijenti u najboljoj kladionici na svijetu na prolaz Ajaxa večeras su 1.33, dok je na prolaz Tottenmaha 3.25. Međutim, na pobjedu Ajaxa u ovoj utakmici koeficijent iznosi velikih 2.30, dok je na pobjedu Tottenhama 3.10. Sada je Liverpool glavni favorit za osvajanje Lige prvaka sa koeficijentom 1.44, dok je na Ajax 4.00 i na kraju na Tottenham, koji je autsajder 9.00.

AJAX – TOTTENHAM

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!