NaslovnicaVijestiNAKON PORAZA OD VALENCIJE: Messi želi da Barcelona proda šest zvijezda ovog...

NAKON PORAZA OD VALENCIJE: Messi želi da Barcelona proda šest zvijezda ovog ljeta!

Lionel Messi želi da šest igrača Barcelone napuste klub ovog ljeta nakon što je Blaugrana doživjela poraz od Valencije (2-1) u finalu Kupa Kralja.

NAKON PORAZA

Golovi Kevina Gameira i Rodriga su bili dovoljni da Valencia pobijedi Barcelonu u subotu poslijepodne, gdje je Marcelinova ekipa spriječila Barcelonu da osvoji svoj četvrti domaći double u posljedjih pet godina.

I nakon toga, Don Balon je izijestio o tome da je Messiju dosta situacije u Barceloni i da želi da klub proda šest igrača ovog ljeta.

U izvješću se navodi da su tih šest igrača: Ivan Rakitić, Philippe Coutinho, Sergi Roberto, Nelson Semedo, Arthur Melo i Kevin-Prince Boateng.

Barcelona je pretrpjela težak kraj sezone ove godine, s tim da je klub ispao iz Live prvaka i Kupa Kralja kada je izgledalo kao da su veliki favoriti u tim utakmicama.

Ekipa Ernesta Valverdea završila je ove sezone sa samo jednim velikim trofejom u formi La Lige, nešto što se činilo nedokučivim nakon pobjede od 3-0 protiv Liverpoola u polufinalu Lige prvka ranije ovog mjeseca.

S obzirom na to kako su izveli ovu sezonu, jasno je da Barca treba nešto da preispita ovog ljeta, nešto što Messi očito želi, ako je ovom izvješću za vjerovati.

Ako Barca posluša Messija i riješi se spomenutih zvijezda, čini se kao da će španjolski divovi biti prilično zauzeti na ljetnom prijelaznom roku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!