NaslovnicaVijestiNAKON PORAZA PROTIV NAPOLIJA: Liverpool dovodi zvijezdu talijanske momčadi - Jurgen Klopp...

NAKON PORAZA PROTIV NAPOLIJA: Liverpool dovodi zvijezdu talijanske momčadi – Jurgen Klopp je oduševljen sa njim!

Liverpool je, kako se izvješćuje, spreman pojačati svoj interes za zvijezdu Napolija, veznjaka Fabiana Ruiza u siječnju.

NAKON PORAZA

Redsi su izgubili od Napolija sa 2-0 u svojoj prvoj utakmici Lige prvaka u utorak, a Ruiz im je stvorio probleme, nakon što je Adrian odlično obranio njegove šuteve u prvom poluvremenu.

Ruiz se pridružio Napoliju u 2018. godini nakon što je proveo 14 godina sa Real Betisom, pri čemu je klub iz Serije A platio 27 milijuna funti za njegov potpis.

23-godišnjak, koji je igrao dvije utakmice za Španjolsku, postigao je pet golova i četiri asistencije u Seriji A prošle sezone, a započeo je ovu sezonu u sličnoj formi.

Rečeno je da divovi iz La Lige, Real Madrid i Barcelona nadziru napredak igrača, dok se navodi da bi Manchester United također mogao da se uključi u utrku za njegov potpis.

Liverpool ima dubinu i kvalitetu u sredini terena, ali, kako se navodi, Jurgen Klopp je impresioniran Ruizovom sposobnošću da igra u defanzivnoj ili napadačkoj ulozi – stim što igrač naizgled izgleda kao dugoročna zamjena sa Jamesa Milnera.

Međutim, s obziromna Ruizov dobar početak života u Napoliju, Liverpool će, kako se izvješćuje, morati da plati dvostruko više od 27 milijuna funti koje je Napoli platio za svog veznjaka.

Bet365 kladionica daje bonus kredite dobrodošlice povodom početka Europske lige!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!