NaslovnicaVijestiNAKON PUNIH 10 GODINA: Zvijezda Manchester Cityja potvrdila odlazak!

NAKON PUNIH 10 GODINA: Zvijezda Manchester Cityja potvrdila odlazak!

Zvijezda Manchester Cityja David Silva je potvrdio da će iduća sezona biti njegova posljednja na stadionu Etihad, navodi Daily Mirror.

NAKON PUNIH 10

Španjolski plejmejker bio je vrhunski izvođač i strašan sluga Cityju, jer se pridružio iz Valencije, osvojivši četiri naslova Premier lige, četiri Lige kupa i dva FA kupa u svoje vrijeme u Engleskoj.

Međutim, navijači Cityja neće vidjeti Silvu i sljedeće sezone kako oblači dres nebesko plave boje, jer je najavio svoju odluku o prekidu dugog boravka u klubu.

“Ne, za mene je ovo posljednja sezone – dovoljno je 10 godina. Savršeno je vrijeme za mene”, rekao je za Mirror.

Međutim, rekao je Mirroru da misli da Manchester City već ima spremnu zamjenu za njega u uzbudljivom engleskom veznjaku Phil Fodenu.

19-godišnjak polako postaje sve redovniji u prvoj momčadi Pep Guardiole, a on je sličan kreativan igrač kao Silva.

Nigerija – Gvineja: Najava drugog kola Afričkog Kupa Nacija!

“Siguran sam da će biti fantastičan igrač”- rekao je Silva. “On je vrlo dobar čovjek i bit će mi  dobra zamjena.”

“Osim nejgovih prirodnih vještina, on je vrlo konkurentna osoba. Uvijek želi pobijediti, a to čini vrlo dobrog nogometaša. Kada ste mladi, uvijek pitate ljude sa iskustvom.”

“Dao sam mu puno savjeta, kao što je kako da se kreće na terenu. On je uzeo te podatke k sebi i bolji je iz dana u dan.”

Cityjevi navijači će se nadati da je Silva u pravu i da mladić ima sve što je potrebno da preuzme važnu ulogu u timu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!